vrijdag 19 april 2013

Review: Dip&Clean nail polish remover van Hema

Nagellak er af halen, daar kijk ik altijd tegen op. Al vaker had ik een andere soort remover gezien, een potje met een sponsje, maar tot nu toe van duurdere merken. Nu heeft de Hema het ook. Voor €4,50 ben je de trotse eigenaar van Dip&Clean


removing nail polish has never been easier en gelijk hebben ze. Het enige wat je hoeft te doen is je vinger erin stoppen en 2 keer ronddraaien. En weg is je nagellak! Erg handig voor als je weinig tijd hebt.


Ook is de verpakking niet vreselijk groot en kan dus makkelijk mee in je tas, zodat als je thuis geen tijd heb je het ook in de trein of bus kan doen, want je hebt geen moeilijk gedoe met wattenschijfjes die weggegooid moeten worden of flesjes die omvallen. 
Als je hem gebruikt ruik je erg sterk de geur van nagellak remover. Maar na een tijdje ruiken je vingers wat fruit-achtig. Erg lekker!


Er staat geen gebruiksaanwijzing op het etiket, of zo lijkt het op het eerste gezicht. Maar als je iets pulkt aan een van de kanten van het etiket (staat aangegeven) kom je erachter dat het 2 lagen heeft, en op de tweede laag staat de gebruiksaanwijzing. Zo staat het etiket niet helemaal vol, waardoor het er rustiger uit ziet.


Hema Dip&Clean Nail Polish Remover, zeker een aanrader, erg snel en makkelijk mee te nemen. Een musthave voor mensen die vaak nagellak opdoen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten